Tendens: uw databank voor marktonderzoek

Onze opdracht, uw bijverdienste

Bent u tuk op nieuwe dingen en verdient u graag een centje bij? Schrijf u dan in op de databank van Tendens. U krijgt de kans om nieuwe producten te testen of uw mening te geven over proefprojecten. Stuk voor stuk leuke ervaringen en u wordt er nog voor vergoed ook. Hoe het werkt? Bedrijven, tv-stations en organisaties gaan met Tendens in zee. Voor een marktonderzoek, een testpubliek of een panelgesprek. Voldoet u aan hun criteria? Dan krijgt u een uitnodiging. En ú kiest of u meedoet of niet.

 

Panel of testpubliek

Laat u zich opnemen in onze databank? Dan krijgt u een mailtje telkens als een bedrijf op zoek is naar iemand zoals u. Maximaal één mail per dag. Een nieuw spelletjesprogramma bekijken, een afwasmiddel testen, model staan voor een fotoreportage: de variatie is eindeloos. En gaat u in op de uitnodiging? Dan wordt u daarvoor betaald.

Marktonderzoek voor uw bedrijf

Zoekt uw bedrijf naar mensen voor een testpubliek of marktonderzoek? Contacteer dan Tendens. Wij vinden wie u zoekt, want in onze databank zitten meer dan 50.000 enthousiaste kandidaten uit alle Vlaamse provincies. Allemaal mensen die zich al vaker bereid toonden om mee te werken. En gedetailleerd gesorteerd, zo vinden we zeker genoeg mensen die voldoen aan ál uw criteria.

 

Hebt u zin in nieuwe ervaringen of is uw bedrijf op zoek naar een enthousiast panel? Mail snel naar Tendens!

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review